אודות

שמוליק מרקוס הוא מבכירי אנשי הניהול בישראל בתחום המזון והמשקאות.
בוגר מנהל בתי מלון ,בעל תואר ראשון במנהל עסקים בינ"ל מטעם אוניברסיטת המברסייד ולימודי תעודה לחשבים ומנהלי כספים במלונות.
ציוני דרך בקריירה המקצועית:
1995 ס. מנהל מזון ומשקאות במלון רויאל ביץ' אילת ואחראי על הקמת ופתיחת מוקדי מזון ומשקאות בטיילת רויאל.
1996-2000 מנהל מזון ומשקאות במלונות ישרוטל ריביירה,לגונה,ספורט,המלך שלמה
2001 מנהל מלון לגונה אילת
2002 מנהל מלון ישרוטל טאואר תל אביב
2004-2008 עוסק כעצמאי בהקמתם של מסעדות,ברים ובתי קפה וביעוץ לאגפי מזון ומשקאות במלונות ישראל
2008 מייסד את חברת רסטוטל בע"מ לפיתוח תחום המסעדנות והאירוח בישראל
2011 מקים את F&B התוכנית למנהלי מזון ומשקאות.

שמוליק מרכז את פעילות ההעשרה המקצועית לתחום מזון ומשקאות מטעם התאחדות המלונות בישראל, נמנה על סגל המרצים בתוכנית הלמודים לשפים מטעם האוניברסיטה העברית ונחשב למרצה מבוקש בפורומים וכנסים מקצועיים.


  שמוליק מרקוס ייעוץ והדרכה לעסקים. יד חרוצים 14, קומה 5 תל אביב 67778. טל.03-6399021. פקס.03-5370093