מזה למעלה מעשר שנים מוביל שמוליק מרקוס מנכ"ל חברת רסטוטל בע"מ את תחום היזמות הקולינרית לפרויקטים בעלי זיקה תיירותית/מלונאית/קולינרית, לתעשיית הנדל"ן בכללותה, למלונות, לחברות הון פרטי וחברות ציבוריות.

ניסיונו הניהולי הרב ,גישתו העסקית המפותחת, יכולת ניהול המשא ומתן , מומחיותו וקשריו בתעשייה זוכים לאמון לקוחותיו וכתוצאה מכך הביאו לשפע פרויקטים מוצלחים בכל רחבי הארץ.

בין אם בתכנון אסטרטגי, בחיתום מסעדה מוצעת , בפיתוח תפיסות חדשניות ,הוא מספק פרספקטיבות ייחודיות וחשובות לכל פרויקט. שמוליק מצוי בקשר מקצועי ועסקי עם קהילות אדריכלים, מעצבי פנים, מתכנני מערכות הסעדה, מומחי קריאייטיב ,שפים וקבוצות קולינריות בארץ ובחו"ל.

לקוחותיו של שמוליק כוללים רשימת חברות יוקרתיות כמו:

  • רשת מלונות אזימוט
  • קומת הקונספט Pop&Pope
  • דיזינגוף חברה לסחר
  • Start Up Nation Central
  • קבוצת NOX
  • עמותת אלע"ד (עיר דוד ירושלים)

ועוד רבים.